Check de officiële trailer voor Venom: Let there be carnage

Venom

Venom-fans, schuif tafels en stoelen aan de kant, haal een zak popcorn of chips boven, iets om te drinken, en dan sit back and relax!

Vanaf 13 oktober kan je in de Belgische bioscopen, tenzij tante corona er anders over beslist, naar Venom: Let there be carnage gaan kijken.

Tom Hardy (Venom) versus de geniale Woody Harrelson (Carnage), dat wordt smullen voor de fans van deze heren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)