fbpx

Gratis next-gen update op komst voor Remnant: From the Ashes

Goed nieuws wie een next-gen console in huis heeft staan en bovendien nog lang niet uitgekeken is op de co-op shooter Remnant: From the Ashes. Want ontwikkelaar Gunfire Games heeft bekend gemaakt dat we deze week een gratis update voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S mogen verwachten.

Nu donderdag is de update te downloaden en geeft een serieuze gratis boost aan al wie de PlayStation 4- of Xbox One-versie al in huis heeft. Na de update kan je op de Xbox Series X en PlayStation 5 kiezen tussen twee verschillende grafische opties. Ofwel ga je voor 1080p-resolutie op 60fps, ofwel ga je voor een 4k-resolutie op 30fps. Verder wordt ook cross-play geïntroduceerd tussen Xbox- en PC-gamers.

Remnant: From the Ashes was in maart gratis voor alle PlayStation Plus-abonnees en maakt vanaf donderdag ook deel uit van de Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d