fbpx

Krijgen we deze week de officiële aankondiging van Battlefield?

De voorbije dagen en weken doken er meermaals geruchten op over EA en DICE’s nieuwste telg in de Battlefield-reeks. En als beide partijen niet snel een loodgieter in huis halen, dan kunnen de lekken alleen maar erger worden. Tenzij…

Tenzij de bedrijven beslissen om deze week met de onthulling te komen van hun nieuwste game in de reeks.

Misschien is dat wel wat het artiestenduo 2WEI, dat voorkomt in een gelekte trailer, ons via hun Twitter-pagina wil meegeven. Vorige week nog doken er plots audiofragmenten op uit een trailer van een, nog niet aangekondigde game. Battlefield-leaker Tom Henderson, wie anders, was er als de kippen bij om te zeggen dat de audio afkomstig was uit de aankomende Battlefield-game.

Naast geluiden uit de game bevat de trailer ook het nummer Run Baby Run, van het Duitse artiestenduo 2WEI en Ali Christenhusz. En het zijn dus ook zij die via Twitter het bericht de wereld insturen dat er deze week twee nieuwe gametrailers met hun muziek verschijnen. Dat kan geen toeval zijn, toch?

Het zou dus wel eens een spannende week kunnen worden voor de fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: