fbpx

“Horizon Forbidden West verschijnt in oktober 2021” zegt bekende insider

Horizon Forbidden West

Het is nog steeds wachten op meer info, beelden en vooral een releasedatum voor Horizon Forbidden West, de sequel op het geweldige Horizon Zero Dawn van het Hollandse Guerilla Games.

Volgens een bekende insider, namelijk Business Analyst, Web/Tech/Project Specialist Robert Serrano, mogen we er echter van uitgaan dat de game nog dit jaar in de rekken moet liggen, en dit zowel op PlayStation 4 als PlayStation 5.

Als we de man mogen geloven dan zou de game in oktober moeten verschijnen. Daarnaast wist hij ook te vertellen op zijn Twitter-pagina dat Horizon Forbidden West twee grafische modi zal hebben.

Het zou hier gaan om een prestatiemodus met 4K-resolutie en 60 frames per seconde, en een kwaliteitsmodus met 4K-resolutie, 30 frames per seconde en hoogwaardige visuele effecten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: