fbpx

Electronic Arts hint naar Battlefield-nieuws in juni

Het geroezemoes rond een mogelijke aankondiging van Batllefield 6 in juni wordt alsmaar luider. Vandaag is het EA zelf dat er nog een schepje bovenop doet.

Gisteren wisten we nog te vertellen dat het Duitse artiestenduo 2WEI hintte naar meer nieuws, een aankondiging en zelfs een trailer voor Battlefield 6 de komende dagen of weken. Misschien vonden ze het bij EA en DICE eindelijk tijd om te reageren want EA bracht, via de Battlefield Twitter-pagina, zelf een ietwat mysterieuze Tweet naar buiten.

Op hun account verschenen namelijk een aantal woorden, zijnde “soon” (binnenkort), “june” (juni) en “boom”, niet alleen toevallig drie woorden die rijmen, maar die ons misschien op ludieke wijze vertellen dat we in juni eindelijk nieuws mogen verwachten over Battlefield.

En juni? Dat is niet zo veraf meer, dus nog even geduld… Of leaker Tom Henderson zou hen weer een stapje voor moeten zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: