fbpx

Lady Dimitrescu-actrice geeft blik achter de schermen bij motion capture van Resident Evil: Village

Resident Evil: Village is en blijft trending. Niet alleen omdat de horrorfans met deze game hun horrorhart kunnen ophalen, omdat het momenteel de enige AAA-game die recent is uitgekomen, maar vooral omdat de game plaats biedt aan een van de meest aantrekkelijke vijand ooit…

Ik heb het uiteraard over Lady Dimitrescu, de 2,9m hoge dame die door haar geweldige presence en immense dreiging menig gamerhart op verschillende niveaus sneller doet slaan.

Zij werd door actrice Maggie Robertson tot leven gebracht via motion capture en via haar Twitteraccount krijgen we nu inzicht in hoe dat in zijn werk ging. Zo maakte ze onder andere gebruik van een gigantische stock om haar tegenspelers de mogelijkheid te geven om oogcontact te laten maken met de digitale versie van Lady D.

(Lees verder onder het Twitterbericht)

Wie meer wil zien van hoe Resident Evil: Village gemaakt werd, kan ook terecht op het YouTube-account van Dan Allen Gaming. Hij postte een special waarin we behind-the-scenes beelden te zien krijgen van tijdens de motion capture sessies. Neem zeker een kijkje, want het is écht indrukwekkend om de mocap en het finale resultaat naast elkaar te zien.

Resident Evil: Village is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en Google Stadia.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d