fbpx

NBA 2K21 is nu gratis op de Epic Games Store

Bij Epic verdienen ze flink wat centen, daar moeten we niet flauw over doen. Het leuke is dat ze bij Epic ook een beetje Robin Hood spelen, en ons laten meegenieten. Ze delen daar immers regelmatig gratis games uit, en dat zijn vaak titels die echt de moeite zijn. Iets wat ook nu weer het geval is, zeker als je fan bent van basketbal.

Vanaf vandaag tot en met 27 mei kan je NBA 2K21 dus gratis downloaden via de Epic Game Store. Hou er echter rekening mee dat de pc-versie van NBA 2K21 gebaseerd is op de oude generatie consoleversies. Verwacht dus geen toeters en bellen zoals bij de PS5- en Xbox Series X/S-versies.

Maar er is meer: Epic lanceert ook zijn MEGA Sale 2021-event. Dat wil dus zeggen dat we de komende weken nog meer gratis games mogen verwachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d