Video vertelt je alles over de Chivalry 2 cross-play open bèta die start op 27 mei

Na de closed bèta van een paar weken geleden, die best leutig was, kunnen we binnenkort allemaal gratis aan de slag met het toch wel unieke en aparte Chivalry 2.

Zoals je in onze gameplay video kan zien, brachten onze eigen ridders het er niet slecht vanaf in de closed bèta. Binnenkort kan jij ook met zwaard en schild, of een ander middeleeuws wapen het slagveld betreden. Dit vanaf 27 mei in de open bèta van Chivalry 2.

Het leuke aan deze bèta is dat hij op elk platform speelbaar is en dat je cross-platform aan de slag kan. Je kan dus als je een PlayStation hebt, je vrienden op pc en Xbox het hoofd inslaan, en omgekeerd. Dat wordt lachen denken we dan.

Wat mag je zoal verwachten:

Chivalry 2 Cross-Play Open Beta inhoud en hoogtepunten omvatten:

– Cross-Play op alle platformen: Cross-Play doorbreekt de grenzen tussen PC en console, zodat spelers samen het slagveld kunnen betreden, ongeacht het platform.

– De slachting van Coxwell (nieuwe team Objective Map): De Mason Order probeert een bruut voorbeeld te stellen van het vredige dorpje Coxwell nadat het steun heeft betuigd aan Argon II. Verbrand het dorp, breek de poort open, steel het goud en dood de soldaten.

– De slag om Darkforest (Nieuwe Team Doelstelling Map): Agathian troepen liggen op de loer, klaar om het Mason leger in een hinderlaag te lokken dat optrekt om de Hertog van Fogbern Keep te doden. Vernietig de barricade, duw het konvooi, verover en houd het poortgebouw, en dood de hertog.

– De belegering van Rudhelm (Team Objective Map): Na een wekenlange belegering beginnen Agathiaanse troepen een laatste aanval op een Mason bolwerk dat verdedigd wordt door de Mason erfgenaam. Duw de belegeringstorens in, verover en houd het poortgebouw, verbrand de tenten, duw de belegeringstorens in, verover en houd de binnenplaats, en schakel de erfgenaam uit om de overwinning te behalen.

– De slag om Wardenglade (Team Deathmatch/FFA Map): De legers van de Mason Order en de Agathian Knights ontmoeten elkaar in een open strijdveld waar de strijd gelijk opgaat.

– Tournament Grounds (Team Deathmatch/FFA Map): Elite strijders van de Mason Order en de Agathian Knights strijden om de suprematie en de adoratie van het publiek.

– Free-for-All (Nieuw speltype): Het is jij tegen iedereen in deze chaotische free-for-all razernij die voor het eerst verschijnt in de Cross-Play Open Beta.

– Volledig aanpasbaar (nieuw voor Open Beta): Pas je in-game uiterlijk aan en speel een breed scala aan cosmetische opties vrij terwijl je ervaring opdoet met elk van de vier basisklassen en 12 subklassen van het spel.

– Duelservers (nieuw voor open bèta): Alleen beschikbaar voor PC, spelers kunnen ervoor kiezen om naar speciale servers te gaan die zijn opgezet voor spelers die hun 1-op-1 duelleervaardigheden willen aanscherpen met andere spelers. Deelnemers worden gevraagd zich aan het ere-systeem te houden en spelers te respecteren die zich richten op 1-op-1 duels.

– 64/40 Speler Server Opties (Nieuw voor Open Beta): Ervaar de chaos van epische middeleeuwse slagvelden, trek ten strijde naar de frontlinies, en ervaar echte massa-gevechten met maximaal 64 spelers, ontworpen om de intensiteit en omvang van “The Battle of the Bastards” uit Game of Thrones weer te geven. Voor spelers die geïnteresseerd zijn in meer strategische gevechten die meer communicatie en teamwork vereisen, zullen er ook opties beschikbaar zijn om deel te nemen aan servers voor 40 spelers voor de Team Objective-modus.

– Partijen op hetzelfde platform (nieuw voor Open Beta): Spelers kunnen zich nu groeperen en een party vormen op hetzelfde platform voordat ze meedoen aan een Cross-Play match.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)