Pragalicious serveert: Chivalry 2 (Closed Bèta) op PlayStation 5

Wij mochten aan de slag met Chivalry 2 in de Closed Bèta en serveren jou enkele brute middeleeuws gevechten die wij uitvochten. Check zeker ook de uitgebreide preview die Yakkoi voor ons schreef en ontdek waarom je deze game zeker op je radar moet houden.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Pragalicious serveert: Chivalry 2 (Closed Bèta) op PlayStation 5'

Reacties zijn gesloten.