Demo van Scarlet Nexus is nu beschikbaar op Xbox-consoles

Fans van actie-RPG’s kunnen hun hart voorlopig even ophalen met de demo van Scarlet Nexus. Bandai Namco heeft namelijk bevestigd dat de demo nu beschikbaar is op Xbox One en Xbox Series X|S.

In de demo kan je aan de slag met de twee hoofdpersonages: Yuito Sumeragi of Kasane Randall. Zij beschikken over psychokinetische krachten waarmee ze hun vijanden kunnen verslaan.

Je kan de demo downloaden via de Store op je console, of via deze link. Op PlayStation-consoles is de demo nog niet beschikbaar. Deze versie wordt over een week vrijgegeven, op 28 mei.

De volledige versie van Scarlet Nexus is vanaf 25 juni beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.