Nieuwe trailer neemt ons mee doorheen het Ratchet & Clank: Rift Apart-universum

De marketingmachine voor Ratchet & Clank: Rift Apart begint op volle toeren te draaien. Niet verwonderlijk, want deze PS5-exclusive heeft alles in zijn mars om te tonen waar Sony’s next-gen console allemaal toe in staat is.

Eerder deze week konden we jullie al een trailer voorschotelen waarin de focus werd gelegd op de wapens in Ratchet & Clank: Rift Apart. Vandaag krijgen we in een nieuwe trailer een beter beeld over de verschillende planeten die in de game zullen zitten.

Ontwikkelaar Insomniac Games bevestigd hier nogmaals dat we heel wat bekende planeten uit vorige games zullen terugzien. Uiteraard zullen deze er een pak beter uitzien op de PlayStation 5, maar er zullen ook alternatieve versies uit andere dimensies aanwezig zijn. Vanuit Ratchet zijn ruimteschip kan je verschillende planeten selecteren om deze daarna dan te bezoeken. Hierdoor moet de game ons meer vrijheid bieden.

Maar ontdek het vooral zelf. Eerst nog in deze trailer, vanaf 11 juni kan je op je PlayStation 5 zelf aan de slag met Ratchet & Clank: Rift Apart.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.