Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Prince’s Edition komt op 17 september naar Nintendo Switch

Bandai Namco heeft zopas bekend gemaakt dat de succesvolle RPG Ni no Kuni II: Revenant op 17 september van dit jaar de overstap maakt naar de Nintendo Switch. De game is sinds 2018 al verkrijgbaar voor PlayStation 4 en PC.

In deze Prince’s Edition van Ni no Kuni II: Revenant Kingdom volgen we opnieuw het verhaal van Evan Pettwhisker Tildrum, een jongen die zijn beloofde troon in het koninkrijk Ding Dong Dell verloor en op een zoektocht gaat om een nieuw koninkrijk te vestigen. Hierin wil hij een wereld samenbrengen onder een heerschappij van geluk en vrijheid met de hulp van de vrienden die hij tijdens zijn reis maakt.

Deze Prince’s Edition op de Nintendo Switch zal naast de basisgame ook een pak DLC bevatten:

  • Adventure Pack, met nieuwe outfits en items, de willekeurige dungeon van Faraway Forest Cave en nieuwe bedreigingen voor Evans koninkrijk
  • The Lair of the Lost Lord waarin Evan op een nieuwe buitengewone zoektocht in een nieuwe wereld gaat. Nieuwe items, uitrusting en een nieuwe dungeon, Labyrinth, zijn ook onderdeel in de DLC
  • The Tale of a Timeless Tone. Tijdens een droom ontmoet Evan een man met een konijnenkop die zichzelf de “Conductor” noemt. Spelers zullen Evans droom verkennen en het doel van dit alles vinden. Nieuwe inhoud is ook inbegrepen, samen met de Solosseum Slog dungeon.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.