fbpx

Maak kennis met The Cleaners in nieuwe Back 4 Blood-trailer

Of Back 4 Blood de nieuwe Left 4 Dead zal worden, daar durven we (nog) aan twijfelen. Voorlopig toch. Maar eerlijk is eerlijk, het ziet er alvast niet slecht uit. Getuige daarvan deze nieuwe trailer.

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag een nieuwe Back 4 Blood-trailer uitgebracht waarin de verschillende personages en persoonlijkheden worden belicht die deel uitmaken van het Ridden-moordteam, bekend als “The Cleaners”.

De video introduceert elk van de acht speelbare Cleaners – Holly, Walker, Doc, Karlee, Jim, Hoffman, Evangelo en Mom – en gaat in op hun achtergrond, kenmerken en in-game vaardigheden.

De trailer werpt ook een blik op de reeks Ridden-varianten die spelers zullen spelen, waaronder beestachtige Breakers, groteske Ogres, gierende Snitchers, vraatzuchtige Hags en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: