Rocket League verwelkomt F1-bolides

Eerder deze week wisten we jullie het nieuws te melden dat binnenkort Nascar-wagens hun opwachting zullen maken in de populaire game Rocket League. Vanaf vandaag heb je ook de mogelijkheid om wagens uit die andere koninginnenklasse aan te schaffen.

Ontwikkelaar Psyonix heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met de Formule 1 en kan zo de tien wagens uit het huidige kampioenschap naar de game brengen. Net op tijd, want dit weekend staat de F1-race in het legendarische Monaco op het programma.

Tot en met 26 mei kan je het zogenaamde Formula 1 Fan Pack aanschaffen voor 2000 credits. Dit pakket bevat een F1-wagen met een uniek uiterlijk, bestickering van het huidige seizoen van de 10 F1-teams en Pirelli-wielen. Daarnaast is er een gratis Formula 1 Player Banner beschikbaar in de shop.

Dit zijn de tien team waarvan de livery in het F1 Fan Pack zitten:

  • Alfa Romeo
  • AlphaTauri
  • Alpine
  • Aston Martin
  • Ferrari
  • Haas
  • McLaren
  • Mercedes-AMG Petronas
  • Red Bull
  • Williams

Heb je nog niet genoeg credits? Geen nood, want het F1 Fan Pack zal nog meerdere keren te koop aangeboden worden tijdens F1 raceweekends.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.