fbpx

NASCAR komt naar Rocket League

Rocket League wordt nog steeds dagelijks door massa’s mensen gespeeld. Niet omdat het een ontzettend fijne game is, maar omdat de ontwikkelaars de game fris houden door op regelmatige basis nieuwe cosmetische content aan te bieden.

Vanaf 6 mei maakt de NASCAR zijn opwachting in de voetbalgame waarin auto’s de hoofdrol spelen. In de Verenigde Staten is deze autosport nog steeds razend populair en daarom is het geen onlogische zet dat beide franchises samenwerken.

Het NASCAR 2021 Fan Pack zal volgende items bevatten:

NASCAR Ford Mustang
• Roush Fenway Racing #6 Decal & Player Banner
• Stewart-Haas Racing #10 Decal &Player Banner
• Team Penske #22 Decal & Player Banner

NASCAR Chevrolet Camaro
• Chip Ganassi Racing #1 Decal & Player Banner
• Richard Childress Racing #3 Decal & Player Banner
• Hendrick Motorsports #9 Decal & Player Banner
• Richard Petty Motorsports #43 Decal & Player Banner

NASCAR Toyota Camry
• Joe Gibbs Racing #18 Decal & Player Banner
• 23XI Racing #23 Decal & Player Banner

NASCAR x RL Decal (voor elke wagen)
Goodyear Racing Wheels

Lang zal je niet mogen twijfelen om dit Fan Pack aan te schaffen, want hij is beschikbaar tot en met 12 mei voor 2000 credits.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: