fbpx

F1-iconen keren terug naar F1 2021 als Digital Deluxe Content

Ayrton Senna en Alain Prost, dat waren nog eens F1-piloten. F1-piloten uit mijn jonge jaren. Nu is het allemaal Hamilton, Vettel en Verstappen wat de klok slaat, maar in dienen tijd, man, man, man… Binnenkort kunnen we die heroïsche gevechten uit lang vervlogen tijden herbeleven in F1 2021.

Vandaag kondigen Codemasters en EA SPORTS zeven iconische coureurs aan die deel uitmaken van de F1® 2021 Digital Deluxe content voor Mijn Team.

Spelers krijgen de mogelijkheid om een icoon te selecteren vanaf het begin van de Mijn Team-gamemodus. Deze modus bevat iconische coureurs van de koningsklasse van de motorsport en spelers krijgen hier alvast een voorproefje van de Driver Stats van de coureurs.

• Michael Schumacher (94) – 91 overwinningen in 308 races, en zevenvoudig wereldkampioen
• Ayrton Senna (94) – 41 overwinningen, 65 pole positions, en drie wereldkampioenschappen
• Alain Prost (93) – 51 overwinningen, 41 snelste ronden en vier wereldkampioenschappen
• Jenson Button (90) – Heeft het wereldkampioenschap in 2009 gewonnen in het eerste seizoen van Brawn GP
• Nico Rosberg (89) – Heeft negen van de 21 races gewonnen tijdens zijn wereldkampioenschap in 2016
• David Coulthard (87) – Heeft 13 overwinningen, 62 podiumplaatsen en is tweede geworden tijdens het wereldkampioenschap in 2001
• Felipe Massa (86) – 11 overwinningen, 41 podiumplekken en is tweede geworden in het seizoen van 2008

F1 2021 bevestigt ook dat Max Verstappen, Lewis Hamilton en Charles Leclerc de wereldwijde coversterren van de game F1 2021 zijn. De drie coureurs zijn in topvorm dit seizoen met Hamilton die zich richt op een recordbrekende achtste wereldkampioenschap, terwijl Verstappen zijn best doet om hem tegen te houden en Leclerc erg snel racet voor het verjongde Ferrari-team.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: