fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 19)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken!


Praga

Een nieuw weekend, en voor sommigen is het weekend al een dag oud. Pech voor mij trouwens want ik moest vandaag wél werken, maar laat dat de pret niet drukken. Op mijn weekendmenu alvast mijn eerste Bloodborne-run ooit. Ik sta bijna oog in oog met de eerste baas Cleric Beast, dat wordt dus tanden stukbijten en duizend keer vloeken. Maar bon, een mens moet er iets voor over hebben.

Verder amuseer ik me rot in de nieuwe Apex Legends-spelmodus Arena’s, korte en intense potjes knallen, ideaal om de stress van me af te zetten. Tussendoor wat Outriders spelen of Wreckfest als relaxatietherapie.

Mijn ogen die heb ik deze week verwend met Shadow and Bone op Netflix. Hoog tijd dus om eens te checken of Raised by Wolves, op Streamz, en Jupiter’s Legacy op Netflix de moeite zijn. En maandag? Is het weer werkendag…

Praga maakt zich op om zijn eerste Bloodborne-run ooit te maken.

MrRolfson

Mijn plezier kon vandaag niet op. Niet alleen omdat ik mezelf op een brugdag trakteerde, maar omdat ik ein-de-lijk nog eens naar een pretpark kon! Vandaag ging ik samen met mijn kinderen het plezantste land van België onveilig maken: Bobbejaanland!

De rest van het weekend staat vooral in het teken van uitrusten, benen omhoog leggen en lekker onderuitgezakt gamen. Ik ga eindelijk starten aan de derde en laatste uitbreiding van Immortals: Fenyx Rising. Benieuwd of The Lost Gods mij even hard weten te bekoren als de main game.

MrRolfson zoekt dit weekend uit of de derde uitbreiding voor Immorals: Fenyx Rising de moeite waard is

RoMa

Dit weekend zit vol middeleeuws geweld dankzij Hood: Outlaws & Legends. Of deze PvPvE ook effectief kwalitatief brutaal geweld brengt lees je binnenkort op deze website. Koppen zijn er in ieder geval om afgehakt te worden. Die Sheriff heeft me potverdikke al veel doen vloeken.

Immortals: Fenyx Rising zorgt voor een mooi contrast, samen met Fall Guys: Ultimate Knockout. Ik ga met volle moed op zoek naar m’n tiende kroon!

Op Netflix zit ik halfweg het tweede seizoen van Snowpiercer. Wat zie ik die Sean Bean toch graag acteren. Verder is het uitkijken naar het tweede seizoen van Love, Death & Robots. Ook daarvan komt een review online! Het eerste seizoen was alvast precies gemaakt voor en door gamers.

Bij RoMa staat het middeleeuws geweld van Hood: Outlaws & Legends op het menu.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: