fbpx

Activision kondigt ‘80’s action heroes’-pakket officieel aan

We wisten al een tijdje dat de mogelijkheid bestond dat Cold War- en Warzone-spelers binnenkort aan de slag zouden kunnen met een aantal actiehelden uit de jaren ’80. Nu is het officieel!

Activision heeft zelf aangekondigd dat we binnenkort aan de slag kunnen met onder andere John McClane (Die Hard) en Rambo, actiehelden die onze (toch mijn) jeugd meer kleur hebben gegeven. Het event zelf begint op 20 mei en de helden zijn beschikbaar voor Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Black Ops Cold War en Call of Duty Mobile.

Hieronder de officiële aankondiging van het event op de al even officiële Twitter-pagina van Call of Duty met als extra beeldmateriaal van hoe ze er zullen uitzien in de game. Alvast grappig om Bruce Willis (John McClane) met een dikke haardos te zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: