Sony bevestigt rode en zwarte DualSense-controllers

Smaken en kleuren kunnen verschillen. Wij vinden de witte DualSense-controllers perfect passen bij de al even witte PlayStation 5-console, maar we krijgen er binnenkort dus officieel twee kleuren bij.

Via de officiële PlayStation-blog bevestigt Sony nu dat we vanaf volgende maand aan de slag kunnen met zowel een rode als/of zwarte DualSense-controller. De twee nieuwe kleuren hebben de ruimte als thema en heten officieel “midnight black en cosmic red”. Het zwart is er blijkbaar in “twee subtiel verschillende tinten zwart met lichtgrijze details” wat mooi klinkt natuurlijk.

Er is nog geen vaste datum geprikt voor wanneer beide controllers in de rekken zullen liggen, maar volgende maand dat wijst alvast op juni. De prijs, die kennen we wel, dat zou 69 euro zijn.

En als ik moet kiezen, dan ga ik alvast voor cosmic red.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)