Dungeons & Dragons Dark Alliance verschijnt bij launch op Xbox Game Pass

Bij Microsoft hebben ze nog een vis aan de haak geslagen die meteen bij launch verschijnt op Xbox Game Pass, namelijk Dungeons & Dragons Dark Alliance. Misschien niet meteen een hele grote game, maar wel eentje die bij de fans van het genre ontzettend populair is.

Dark Alliance zal meteen beschikbaar zijn op Xbox One, Xbox Series X|S, Windows 10 PC, en telefoons en tablets via Xbox Cloud Gaming (Beta) met Xbox Game Pass op dag van launch, namelijk 22 juni. Het spel zal trouwens ook PC en console cross play ondersteunen bij zijn lancering.

Verzamel je groep, kies je avonturier, en maak je klaar voor een episch gevecht door Icewind Dale. Dark Alliance is een third-person actie brawler die jou en je vrienden in het meedogenloze en bevroren landschap van Icewind Dale onderdompelt om het op te nemen tegen iconische Dungeons & Dragons monsters en epische buit te verzamelen.

Je kunt dit in je eentje proberen, maar ook met maximaal 4 spelers in co-op, en dus cross-platform.

In Dark Alliance kun je kiezen uit vier iconische helden, de Companions of the Hall – Drizzt, Catti-brie, Bruenor en Wulfgar – met meer dan 50 verschillende moves, speciale vaardigheden en teamaanvallen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)