fbpx

Nieuwe gameplay video toont wat je mag verwachten van Sniper Ghost Warrior: Contracts 2

Fans van de reeks weten wel wat de Sniper Ghost Warrior in het magazijn heeft zitten, namelijk kogels waarmee je met één goed gemikt schot de tegenstander trakteert op een derde oog of neusgat. Maar er zijn nog andere manieren om ongezien je doelwitten uit te schakelen.

In onderstaande video geeft ontwikkelaar CI Games je een overzicht van wat je zoal mag verwachten op het vlak van gameplay van deze, bij momenten, pittige sniper game. Het is niet omdat je (denkt) ongezien te kunnen handelen, dat je tegenstanders je niet zullen opmerken.

Hoe pak je de situatie aan? Hoe geef je jezelf bijvoorbeeld rugdekking? Heb je al een vluchtroute gepland in het geval het slecht zou gaan? Je tegenstander in het vizier krijgen is pas het begin…

Iedereen, behalve PlayStation 5-gamers, kunnen met de game aan de slag op 4 juni, maar als goedmaker krijgt iedereen wel de eerste DLC gratis. Nog even geduld dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: