fbpx

Biomutant komt naar GeForce NOW wanneer het op 25 mei lanceert voor PC (Steam)

Outriders bij launch op Xbox Game Pass, Battlefield 6 bij launch misschien ook op Xbox Game Pass, en nu zou Biomutant bij release beschikbaar worden voor GeForce Now wanneer het op 25 mei lanceert voor PC (Steam). En dan hebben we het nog niet gehad over PlayStation met Oddworld Soulstorm natuurlijk. De consolefabrikanten doen hun best om de gamers naar hun consoles te lokken, en daar heeft iedereen natuurlijk baat bij.

GeForce NOW blijfr evolueren, en dat geldt ook voor de GFN Thursday van deze week. Biomutant, de langverwachte post-apocalyptische Kung-fu fabel van Experiment 101 en THQ Nordic, komt naar GeForce NOW wanneer het op 25 mei lanceert voor PC (Steam).

Dat is nog niet alles voor Biomutant. Bij de release stelt GeForce NOW gamers in staat om hun avontuur mee te nemen op bijna alle apparaten, zelfs op een Chromebook, Mac of mobiel apparaat.

Last, but certainly not least, zou GFN Thursday niet uniek zijn zonder meer games. De volledige lijst van games die deze week naar de leden komen staat hieronder:

• Hood: Outlaws & Legends (day-and-date release on Steam, Epic Games Store)
•  Battlefleet Gothic: Armada (Steam)
• Bridge Constructor Portal (Steam)
• Child of Light (Ubisoft Connect)
• DoDonPachi Resurrection (Steam)
• Hyperdrive Massacre (Steam)
• MotoGP 21 (Epic Games Store)
• Move or Die (Steam)
• Ostriv (Steam)
• Outland (Steam)
• Space Crew (Steam)
• Three Kingdoms: The Last Warlord (Steam)
• Warhammer 40,000: Inquisitor – Prophecy (Steam)
• When Ski Lifts Go Wrong (Steam)

Een titel die terugkeert naar GeForce NOW is The Wonderful 101: Remastered (Steam).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d