Bungie activeerde per ongeluk cross-play in Destiny 2

Oeps, het zal je maar overkomen. Iemand bij Bungie had één taak, namelijk een knopje induwen en zo Season of the Splicer in Destiny 2, en de bijhorende update uitrollen. Maar dat ging dus even fout…

Dat die cross-play er zat aan te komen, dat wisten we al, maar blijkbaar kwam deze feature dus iets sneller live dan verwacht, en dat was niet de bedoeling. Deze functie is wel degelijk in ontwikkeling maar stond gepland om later dit jaar officieel uit te rollen.

Bungie is op de hoogte van de ‘vergissing’ en heeft meteen aangegeven dat ze deze weer zullen uitschakelen. Voor zolang het beschikbaar is kan je er dus maar beter van profiteren, zo heb je een idee hoe het werkt, en vooral of het werkt.

Bungies community manager Cozmo was er als de kippen bij om te bevestigen dat de crossplay-functie nog niet gelanceerd zou zijn. “We zien berichten dat sommige spelers een sneak peek kunnen krijgen van Crossplay,” schreef hij in een tweet. “Dit is nog niet bedoeld om live te zijn en is niet representatief voor de volledige ervaring. We zullen later deze week een fix implementeren om de publieke toegang te verwijderen, maar voel je in de tussentijd vrij om deel te nemen.”

Er snel bij zijn is de boodschap dus als je de crossplay eens wilt proeven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)