fbpx

Eerste trailer voor laatste deel in horrorfilmreeks The Purge, The Forever Purge

Goed en slechts nieuws voor de fans van de horrorfilmreeks The Purge. Enerzijds krijgen ze een eerste trailer te zien voor The Forever Purge, anderzijds is deze vijfde telg meteen ook de laatste in de reeks.

Het verhaal in deze gewelddadige film gaat als volgt: nu er een nieuwe president is verkozen, is het afgelopen met de jaarlijkse traditie van The Purge.

Dat is echter buiten een marginale groep gerekend die niet akkoord is met de nieuwe gang van zaken. Twee families worden gedwongen om samen te werken, terwijl het land in chaos verandert en uit elkaar valt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: