BEVESTIGD: World of Warcraft: The Burning Crusade Classic komt op 2 juni

Tijdens de voorbije Blizzcon werd de Classic-variant van World of Warcraft: The Burning Crusade officieel aangekondigd. Een releasedatum werd toen helaas niet meegegeven, maar nu blijkt ontwikkelaar Blizzard zelf per ongeluk de releasedatum te hebben gelekt.

BEVESTIGD: We ontvingen een Blizzard-mail waarin het volgende te lezen stond: “Pass through the Dark Portal June 2, 2021.”

Nuja, gelekt is misschien een groot woord. Want op de Blizzard’s website Battle.net stond voor een heel korte periode een banner online waarop te zien was dat de game op 1 juni verschijnt. Deze screenshot werd uiteraard duchtig gedeeld via onder andere reddit.

Het is voorlopig nog wachten op de officiële bevestiging of aankondiging van Blizzard wanneer World of Warcraft: The Burning Crusade Classic effectief beschikbaar zal zijn. Maar 1 juni lijkt door dit nieuws zéér plausibel.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.