fbpx

Warzone-squad verpulvert wereldrecord met 132 kills in een enkele match

Call of Duty Warzone

In Warzone ben ik al tevreden als ik 3 kills haal. Tja, je mag niet te gulzig zijn natuurlijk. In Cold War-multiplayer schommelt dat tussen 20 en 60 kills per match. Niet slecht voor een 53-jarige denk ik dan. Maar er zijn natuurlijk heel wat spelers die straffer zijn, wat zeg ik, veel straffer…

Een squad ervaren Warzone-spelers heeft gisteren namelijk het wereldrecord gebroken voor het meeste aantal kills op Verdansk ’84. Charlie ‘MuTeX’ Saouma ging met zijn drie squadmates de strijd aan in een publieke match van Warzone. Samen hadden ze aan het eind van de wedstrijd in totaal 132 kills op de teller staan.

Als je er even bij stilstaat dat er in een lobby tussen de 150 à 200 spelers zitten, dan is dit wel een hele straffe prestatie natuurlijk. Maar, en hier komt het, er is wel iets dat hun prestatie wat minder glans geeft: Het team slaagde er in deze prestatie neer te zetten door zich aan te sluiten bij een lobby van veel lagere vaardigheid dan die van henzelf. Op de een of andere manier slaagden ze erin de SBMM [skill-based matchmaking] te omzeilen, die gewoonlijk spelers van een hoger niveau in de rij plaatst met gamers van hun eigen vaardigheidsniveau.

De prestatie is indrukwekkend, maar het heeft het wereldrecord voor het meeste aantal kills op Verdansk niet verslagen. Die titel gaat naar Aydan “Aydan” Conrad en zijn squadmates. In maart, voordat Verdansk werd gebombardeerd, wist Aydan’s team 162 kills te scoren in een enkele Squads-wedstrijd.

Op dat moment beweerde Aydan dat het nieuwe record “NOOIT verbroken zou worden“. Die bewering lijkt waar te zijn, want de oude versie van Verdansk is nu verdwenen en komt niet, of toch niet snel, terug.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d