Finale trailer voor horrorfilm A Quiet Place: Part II is de moeite

Ik ben niet echt fan van horrorfilms à la Evil Dead, Texas Chainsaw Massacre en een pak anderen. Maar films als A Quiet Place kan ik wel smaken. Is dat omdat we hier te maken hebben met (spoiler) wezens en dat ik na het spelen van al die games wel weet hoe ik die (spoiler) lelijkerds moet aanpakken? Terwijl we in films als Evil Dead en co met geesten of compleet gestoorde mensen te maken hebben, die dus ook in het ‘echt’ kunnen bestaan.

Wat de reden ook moge zijn, ik vond A Quiet Place een leuke film, en ik heb wel zin in het vervolg. In A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Hoe dat afloopt ga ik hier niet vertellen natuurlijk.

Het verhaal in deel 2 gaat dan weer als volgt: Na een reeks dodelijke slachtoffers gaat de strijd om te overleven opnieuw door voor de familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe). Gedwongen om zich in het onbekende te wagen, realiseren ze zich al snel dat de wezens niet de enige bedreiging vormen voor zij die zich schuilhouden.

De film is vanaf 16 juni te zien in de bioscoop, tenzij corona er weer anders over beslist natuurlijk…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)