fbpx

Meer ontwikkelaars en uitgevers bevestigen deelname aan digitale E3 2021

Begin vorige maand bevestigde de organisatie van de Electronic Entertainment Expo (ofwel de E3) dat de grootste gamesbeurs dit jaar volledig digitaal zou doorgaan. Dit kwam niet meteen als een grote verrassing, gezien de pandemie waarin we nog steeds zitten.

Heel wat grote namen bevestigden toen hun deelname. Denk daarbij aan gamesgiganten als Xbox, Nintendo, Ubisoft en Take-Two Interactive. Vandaag kunnen we daar een hele rits andere uitgevers en ontwikkelaars aan toevoegen.

Organisator The Entertainment Software Association of ESA bevestigde dat Square Enix, Sega, Bandai Namco en Gearbox Entertainment zeker aanwezig zullen zijn. Verder bevestigden Xseed Games/Marvelous USA, Freedom Games, Devious Eye Entertainment, Turtle Beach, Verizon en Binge.com hun aanwezigheid.

“E3 2021 is set to continue its legacy as the premier video game industry event as we add new publishers, sponsors and partners” zei Stanley Pierre-Louis, President & CEO van de ESA. “We can’t wait to share more details about this virtual event for audiences around the globe.”

Trek op je kalender maar al een grote cirkel rond 12 tot en met 15 juni, want er zal dan een shitload aan nieuws op jullie afkomen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: