fbpx

Huiveringwekkende Resident Evil Village launch trailer

Vanaf morgen is het bibberen en beven geblazen voor de fans van het betere survival horror-genre. Morgen kan je immers officieel aan de slag met Resident Evil Village. Om de launch van dit horrorspektakel te vieren serveert Capcom ons een launch trailer… maar opgelet!

Inderdaad, met opzet of niet, weet dat Capcom in de trailer uitpakt met nog niet eerder vertoonde beelden, zeker uit het latere gedeelte van de game. Als je dus helemaal onwetend aan het spel wil beginnen, is het misschien aan te raden van de launch trailer niet te bekijken.

De keuze is helemaal aan jou… Onze review is gelukkig wel geheel vrij van spoilers!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d