fbpx

“Sony wil in 2022 PS5-tekorten aanpakken door met een ‘andere’ PS5 te komen”

PlayStation 5

Het is geen geheim dat we dit jaar waarschijnlijk niet meer moeten hopen op een heleboel extra PS5-consoles. Er is sowieso een tekort aan componenten om de console te maken, en ook al heeft Sony de fabrikanten gevraagd om de productie op te schroeven, dan nog moeten we niet hopen op veel beterschap.

Maar misschien heeft Sony wel een oplossing gevonden om in 2022 de hoeveelheden op te drijven. Volgens de Taiwanese techwebsite DigiTimes is Sony van plan om in het tweede en derde kwartaal van 2022 met een nieuw technisch ontwerp van de PlayStation 5 voor de dag te komen. Voor de goede orde, de binnenkant zou er wel eens, al dan niet, helemaal anders kunnen uitzien. De buitenkant zelf zou onveranderd blijven.

Suppliers including foundry TSMC are expected to kick off production for the redesign of Sony’s PlayStation 5 (PS5) games console between the second and third quarters of 2022, according to industry sources.

Dit nieuwe model zou met een alternatieve en semi-customized 6nm CPU van AMD komen. Of dit effectief zo is, is nog koffiedik kijken, maar het ligt wel in de lijn van wat Sony’s CFO Hiroki Totoki aangaf. Hij beweerde dat Sony alles in het werk zou stellen en oplossingen zou zoeken om de tekorten tegen te gaan.

Laat ons hopen dat iedereen weldra zal kunnen genieten van de vele mogelijkheden van de PS5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: