fbpx

De animatieserie Pokémon Master Journeys: The Series is nog dit jaar te bekijken

De Pokémon-franchise is nog steeds razend populair, getuige daarvan de vele games, TCG’s, films, series en zo kunnen we nog even doorgaan. Voor de fans van Pokémon, en in het bijzonder de animatieseries, hebben we goed nieuws vandaag.

The Pokémon Company International kondigt aan dat het nieuwste seizoen van de iconische Pokémon-animatieserie al vanaf de zomer te zien zal zijn. Het 24e seizoen van de populaire animatieserie komt met gloednieuwe avonturen van Ash Ketchum en zijn Pikachu en is getiteld ‘Pokémon Master Journeys: The Series’.

Het is echt een enorm grote wereld, maar Ash en Goh kun je niet missen wanneer ze van Kanto tot Galar met Pokémon vechten en hen proberen te vangen. Met Pikachu, Cinderace en andere Pokémon aan hun zijde trekken ze de hele wereld rond om voor het Cerise Laboratory onderzoek te doen naar Pokémon.

Onderweg stijgt Ash op de ranglijst van de World Coronation Series en voegt Goh steeds meer Pokémon toe aan zijn Pokédex in zijn jacht op Mew. Ondertussen zet Chloe haar eerste stappen als Pokémon Trainer wanneer ze een mysterieuze Eevee ontmoet. De tocht staat bol van nieuwe vrienden, terugkerende rivaliteiten en spannende avonturen.

Voor de 25ste verjaardag dit jaar van Pokémon mogen we trouwens nog meer verrassingen verwachten zegt The Pokémon Company. Zo mogen we binnenkort een eerste trailer verwachten die we op het Pokémon YouTube-kanaal kunnen bekijken.

Omdat we zelf fan zijn van Post Malone posten we nog eens zijn virtuele Pokémon-concert in de wereld van Pokémon.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d