De Aprilia RSV4 1100 Factory schittert in eerste gameplaytrailer van motorsimulator RiMS Racing

Nacon heeft zopas de eerste gameplaytrailer vrijgegeven van hun nieuwste racegame RiMS Racing. Deze racegame met motoren in de hoofdrol moet zich gaan onderscheiden van andere racers door ons gamers véél meer opties te geven wat betreft het aanpassen van je stalen ros.

In deze gameplaytrailer zien we de Aprilia RSV4 1100 Factory in volle glorie over het circuit razen. Dit meesterwerk van aerodynamica en snelheid is de nieuwste motor afkomstig van de race afdeling van dit Italiaanse motormerk. Dit monster heeft een vermogen van maar liefst 217pk en is dankzij de geïntegreerde winglets en een dubbellaagse kuip een waar racemonster.

De circuits waarover we deze Aprilia zien voorbijrazen zijn er niet van de minste. Als eerste trekken we naar Duitsland om het legendarische, en aartsmoeilijke, Nürburgring-circuit te trotseren. Daarna trekken we naar de Noorse kusten op het Atlantic Road.

RiMS Racing is vanaf 19 augustus 2021 beschikbaar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch én PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.