Mass Effect: Legendary Edition krijgt grote Day 1-patch

Mass Effect Legendary Edition

Nog iets minder dan twee weken en dan kunnen we ein-de-lijk aan de slag met de remasters van de Mass Effect-games in Mass Effect: Legendary Edition. En blijkbaar mogen we ook voor deze game een grote patch verwachten op de dag van lancering.

Volgens Twisted Voxel mogen we op 14 mei een patch verwachten van 11.8 GB groot. Geestig detail: hierdoor is de patch groter dan elke afzonderlijke game. Mass Effect is 6.83 GB, Mass Effect 2 is 9.25 GB en Mass Effect 3 weegt 10.60 GB.

Deze patch is zeker nog niet de grootste Day 1-patch die we de voorbije maanden de revue zagen voorbij komen. Zo wogen de releasepatches van Cyberpunk 2077 maar liefst 43 GB en 28 GB.

De patch zal gelukkig wel een heleboel problemen oplossen en verbeteringen doorvoeren. Denk daarbij aan verbeteringen aan de belichting, stabiliteit en de algemene prestaties van de game.

Mass Effect: Legendary Edition verschijnt op 14 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.