Gerucht: IO Interactive in gesprek met Microsoft voor exclusieve Xbox-game

Moest IO Interactive niet meteen een belletje doen rinkelen: het is de ontwikkelstudio die verantwoordelijk is voor de succesvolle Hitman-gamesreeks. Momenteel werken ze ook aan een James Bond-game.

De onafhankelijke Deense ontwikkelaar zou nu volgens de laatste geruchten met Microsoft in gesprek zijn voor de ontwikkeling van een game die exclusief op de Xbox-consoles en pc zou moeten verschijnen.

Deze geruchten werden door Windows Central de wereld in gestuurd en werd ondertussen ook bevestigd door Eurogamer. Zij hebben zelfs opgevangen dat de game al in ontwikkeling zou zijn, zich zou afspelen in een fantasy-wereld in de middeleeuwen én draken bevatten.

We zullen nog wel even moeten wachten op de officiële bevestiging van het bestaan van deze game. Al krijgen we al een teaser te zien tijdens de Xbox-persconferentie op de E3.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.