De mooiste vrouw ter wereld vertelt je waarom je Marvel Studios’ Black Widow moet zien

Er verschenen reeds heel wat films uit het Marvel-universum, en er staan er nog tig op stapel. Een van die films is Black Widow waarin de mooiste vrouw ter wereld, namelijk Scarlett Johansson, de hoofdrol speelt.

Black Widow draait om superheldin Natasha Romanoff die eindelijk de aandacht krijgt waar ze volgens ons recht op heeft. Ze was immers te zien in verschillende Marvel-films, maar stond nooit echt in de picture. Dat wordt nu dus anders met deze Black Widow. De film legt de focus op haar verleden en op de keuze die haar beïnvloed heeft in Avengers: Endgame.

Natalia Romanova, beter bekend als Natasha Romanoff/ Black Widow wordt gespeeld door Scarlett Johansson en dat van die mooiste vrouw ter wereld is geen leugen. Ze won de prijs van meest sexy vrouw ter wereld, die nog in leven is, maar liefst twee keer. De eerste keer in 2006 en de tweede keer in 2013.

In 2020 won ze trouwens nog de “PWI (People Who Inspire)Most Beautiful Woman In The World”-award om maar te zeggen dat deze dame veel meer is dan een mooie verpakking. Het is misschien wel een echte superheldin… of is dat er wat over?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)