fbpx

Gameplay video toont wat je mag verwachten van de PS5-versie van Wreckfest

Wreckfest is een van de games die je vanaf dinsdag op PS5 mag verwachten als je een PlayStation Plus-abonnement hebt. De vraag is natuurlijk wat je van deze PS5-versie mag verwachten.

Het antwoord op die vraag krijgen we in de vorm van een gameplay video die de PS5-features in beeld brengt.

De PlayStation 5-versie blijft uiteraard hetzelfde als de PS4-versie op het vlak van gameplay. Wat je wel mag verwachten is 4K en 60fps, hoge resolutie textures, ondersteuning voor je DualSense-controller, inclusief haptic feedback, snellere laadtijden, nieuwe visuele effecten en nog een heleboel andere grafische verbeteringen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: