fbpx

Among Us komt later dit jaar naar PlayStation 4 en 5

Tijdens de nieuwste State of Play van Sony die gisterenavond plaatsvond, zijn er enkele interessante nieuwtjes naar voren gekomen. Zo werden we onder andere verwend met uitgebreide gameplay van de nieuwe Ratchet & Clank game Rift Apart, maar wist Sony ons ook te verrassen met nieuws over dit razend populaire partyspel. Bovendien zou de game worden uitgebracht met exclusieve Ratchet & Clank content.

Among Us is een online computerspel, uitgebracht door de Amerikaanse spelstudio InnerSloth, dat verschenen is in het najaar van 2018. Het spel situeert zich in een ruimteschip, waarin vier tot tien online spelers zullen onderverdeeld worden in twee teams; De Crewmates en de Impostors. Het doel is simpel: De bemanningsleden dienen taken uit te voeren, de acties van de Impostors ongedaan te maken en er simpelweg achter te komen wie de bedrieger(s) zijn.

De game werd oorspronkelijk gereleased als een kleine, local mobile only game, maar heeft sindsdien echter reusachtige sprongen voorwaarts gemaakt. Zo werden eerder al, omwille van de stijgende populariteit, een PC- en Nintendo Switch-versie van de game uitgebracht. En nu worden daar dus ook twee PlayStation versies aan toegevoegd.

Eind vorig jaar werd er ook een vervolg van deze razend populaire Indie game aangekondigd, maar dat idee werd echter snel van de baan geveegd, aangezien de ontwikkelaars hadden laten weten dat ze liever hun energie en focus in de originele game wouden blijven steken. Wij zetten alvast onze hoed af voor deze kleine groep van ontwikkelaars die duidelijk hun werk blijven steken in deze leuke party title; Chapeau.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

%d bloggers liken dit: