fbpx

Resident Evil Re:Verse verschuift naar de zomer

Fans van Resident Evil die ernaar uitkeken om begin mei aan de slag te gaan met een multiplayer spelmodus waarin ze met zowel de goeien als de slechten uit het Resident Evil-universum aan de slag kunnen, die zullen nog even op hun tanden moeten bijten.

Capcom deelt namelijk dat de Resident Evil Re: Verse niet gelijktijdig met Resident Evil Village zal verschijnen. Het oorspronkelijk plan valt dus in het water en de multiplayer afgeleide verschuift naar de zomer van dit jaar.

Er werd geen reden gegeven voor het uitstel maar wij durven te vermoeden dat er in de recente bèta’s waarschijnlijk een pak problemen zijn opgedoken, en dat het bij Capcom dus alle hens aan dek is om deze te fixen.

De third-person shooter, zeg maar een ode aan de vele Resident Evil-personages, locaties en wapens uit de hele Resident Evil-franchise, leed aan connectiviteits- en matchmakingproblemen tijdens de eerste bèta begin april. De tweede bèta het voorbije weekend verliep ook niet als gepland en dus verkoos de ontwikkelaar om het zekere voor het onzekere te nemen.

Tenzij Umbrella zelf er voor iets zou tussenzitten natuurlijk…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d