fbpx

Check hier de launch trailer voor de PS5-exclusive Returnal

Op 30 april ligt er eindelijk nog eens een PS5-exclusive in de rekken. We hebben het dan over ontwikkelaar Housemarques scifi roguelite shooter Returnal. Om ons nog wat warmer te maken voor deze release serveert Sony ons een launch trailer die als titel The Tide meekreeg.

In Returnal gaan we op stap met de avontuurlijke astronaute Selene die met haar ruimteschip crasht op de planeet Atropos.

Wie ze is, wat haar missie is en hoe het verder met haar zal aflopen, dat is aan ons om te ontdekken. Het geheel doet ons qua sfeer en setting een beetje denken aan de latere Alien-films, namelijk Prometheus en Alien Covenant, en qua actie zeker aan Housemarques PSN-game Resogun. Dit alles afgekruid en afgewerkt met een flinke portie third person shooter-actie.

Klinkt allemaal niet slecht als je het ons vraagt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d