fbpx

Wordt Modern Warfare 2 Multiplayer Remastered de vervanger voor Call of Duty Vanguard dit jaar?

Gisteren vertelden we jullie dat het niet ondenkbaar is dat we dit jaar geen nieuwe Call of Duty-titel zouden krijgen. En vandaag verschijnt er weer een nieuwtje dat dit verhaal alsmaar geloofwaardiger maakt.

Volgens een aantal insiders ziet het er niet goed uit voor ontwikkelaar Sledgehammer Games’ Call of Duty dit jaar. Dit om diverse redenen die je in dit artikel nog eens rustig kan nalezen. En nu komt daar dus een extra laagje bij.

In maart 2020 dropte Activision vanuit het niets plots de Remastered campaign van Modern Warfare 2, een game uit 2009 nota bene, op de markt. Als extra kregen gamers die het spel aanschaften toegang tot een exclusieve Classic Ghost-bundel die ze zowel in Modern Warfare als Warzone konden gebruiken. Maar wat gebeurde er dan met de multiplayer?

Het antwoord op die vraag zou dus wel eens de nieuwe, of moeten we zeggen de oude maar dan in een nieuw jasje gestoken, Modern Warfare 2 kunnen zijn zo blijkt.

Volgens @WarzoneNewz, een betrouwbare bron voor alle Call of Duty-lekken en nieuws, heeft Activision onlangs een aantal personen aan de deur gezet omdat ze gelekt zouden hebben dat de mogelijkheid bestaat dat WWII Vanguard wordt uitgesteld en Modern Warfare 2 Multiplayer Remastered ervoor in de plaats komt. Activision heeft de neiging om alle video’s en afbeeldingen van mogelijke lekken rond hun titels te verwijderen, dus het simpele feit dat ze de moeite hebben genomen om dit lek te verwijderen is interessant, voegt de bron er nog aan toe.

Het zou ook perfect passen bij de informatie van insiders dat WWII Vanguard “een ramp” is. Maar zoals gezegd daar lees je alles over in ons eerder bericht hierover.

Maar het moge duidelijk zijn dat er iets aan de hand is…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: