Lead Game Designer vertelt ons in nieuwe video eindelijk meer over Dying Light 2

Ik blijf erbij dat het originele Dying Light een van de betere games is die ik de voorbije jaren gespeeld heb. Net als heel wat fans kijk ook ik dus uit naar de sequel.

In een nieuwe video vertelt Lead Game Designer Tymon Smektala ons wat meer over de game. In maart had het team namelijk de fans opgeroepen om hun vragen in te sturen, iets wat ze massaal deden. Aan Tymon dan ook de taak om deze vragen te beantwoorden.

Hoog tijd dus om de kijken en te luisteren naar de antwoorden op een paar vragen in een eerste episode uit de Dying Light 2 Ask Me Anything-series. Dit is slechts het begin laat het team weten, dus zijn we nu al benieuwd naar episode 2.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)