Pragalicious serveert: Disco Elysium – The Final Cut op PC

Disco Elysium The Final Cut

Wij serveren jullie de eerste 15 minuten uit het fantastische Disco Elysium: The Final Cut. Deze rasechte RPG is een droom voor liefhebbers van detective noir en adventure games.

Check zeker ook onze uitgebreide review en ontdek waarom Lazlo zo laaiend enthousiast is over deze game.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.