Accolades launch trailer NieR Replicant ver.1.22474487139…

De belangrijkste vraag in onze review van deze game was of je beter je tijd steekt in NieR Replicant of in NieR: Automata. Het antwoord is eigenlijk héél simpel: Automata is de betere game op alle vlakken en waar ver. 1.22 in 2010 erg origineel was, de game combineert immers RPG-elementen met top down puzzels, bullet hell combat en side scrolling dialogen, is de facelift gewoon niet goed genoeg voor 2021.

Jij kan dit antwoord nu zelf op te proef stellen door de game, die vanaf vandaag beschikbaar is, zelf te spelen. En dan te beslissen of je akkoord bent met onze review of niet. Om je nog eens in het unieke universum onder te dompelen serveert uitgever Square Enix ons een launch trailer.

Fans van het NieR-universum en die wel houden van retro gaming, zo voelt Replicant aan ondanks nog maar 10 jaar oud te zijn, krijgen een game met hoogtes en laagtes. Speel de game voor de geweldige soundtrack, intelligent geschreven personages en niet minder dan 70 side-questen en 5 verschillende eindes. En wanneer de frustratie dan toch opduikt, grijp je vislijn, reis naar de dichtstbijzijnde vijver en vang jezelf een dikke vette Blowfish.

Maar zoals gezegd, probeer hem zelf! De game mag dan niet moeders mooiste zijn, je zal je geen seconde vervelen in dit unieke universum.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)