fbpx

HBO viert tiende verjaardag van Game of Thrones met nieuwe trailer

Tien jaar geleden pakte HBO uit met Game of Thrones, een epische fantasy-televisieserie gebaseerd op de boeken Song of Fire and Ice van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin.

De serie werd een fenomenaal succes al moeten we daar eerlijk aan toevoegen dat ook wij, grote fans van de serie, ontgoocheld waren na de bizarre gebeurtenissen in de laatste aflevering.

Maar bon, op 17 april 2011, ging het feest van start, startten de Lannisters en de Starks hun bloederige vete en ging uiteindelijk een bastaardzoon met de hoofdprijs aan de haal, bijgestaan door een lepe dwerg en een drakenmeisje dat er best mocht zijn.

Reden genoeg voor HBO om ons te trakteren op een nieuwe overzichttrailer.  Deze trailer dient niet om ons warm te maken voor een of andere remake maar het is wel een leuke terugblik voor de fans. Ondertussen is het wachten op de volgende iteratie in het Game of Thrones-universum, genaamd House of the Dragon, waarvan de productie dit jaar van start zou gaan.

Hebben de fans in deze vreemde corona-tijden toch ook iets om naar uit te kijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: