fbpx

Deathloop haalt vooropgestelde release in mei niet en verschuift naar september

Deathloop

Keek je uit naar de release van het bijzondere Deathloop, dan hebben we jammer genoeg slecht nieuws voor jou.

 Arkane, de studio achter de genial Dishonored-games heeft namelijk het bericht de wereld ingestuurd dat hun mysterieuze puzzle-shooter Deathloop zijn release in mei niet haalt en doorschuift naar 14 september. Dat liet de studio zelf weten via een videobericht op hun Twitter-pagina.

Deze boodschap luidt als volgt: “We zijn zeer begaan met kwaliteit en het behalen van de ambities van ons team voor Deathloop, terwijl we de gezondheid en veiligheid van iedereen bij Arkane waarborgen. We zullen deze extra tijd gebruiken om ons doel te bereiken: een leuke, stijlvolle en geestverruimende spelerservaring creëren. We verontschuldigen ons voor het lange wachten en danken jullie allemaal voor jullie passie en toewijding. Het is de brandstof die onze creativiteit en ons harde werk stimuleert. We kunnen niet wachten om jullie binnenkort meer Deathloop te laten zien!

Deathloop verschijnt dus op 14 september en dit op pc en PlayStation 5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: