fbpx

Apex Legends introduceert nieuwe skins en playlist modifiers in War Games Collection Event

Apex Legends

Na mijn Fortnite-periode heb ik een hele poos Apex Legends gespeeld, tot ook ik (weer) in de ban geraakte van de Call of Duty-multiplayer. Iets waar ik eigenlijk wel spijt van had want Apex Legends was dik in orde. Misschien moet ik het opnieuw eens proberen nu Apex Legends er weer een pak coole features bij gaat krijgen.

Terwijl het einde van het Mayhem-seizoen in zicht is, kondigt Respawn Entertainment de Apex Legends War Games aan. Dit is een nieuw event, dat start op 13 april, met nog nooit eerder vertoonde playlist modifiers, nieuwe rewards om te verzamelen en een nieuwe set challenges.

In Apex Legends War Games duurt elke nieuwe playlist modifier een paar dagen. Maar het is zeker de moeite om telkens terug te keren om cosmetische items en goodies te verdienen. Reken hier bijvoorbeeld op de Epic Rampart en 30-30 skins, vijf vrij te spelen Battle Pass-levels en meer XP-uitdagingen die dagelijks worden vernieuwd. Daarnaast nemen vijf modi de normale Play Apex-playlists snel achter elkaar over, inclusief:

  • Second Chance (dinsdag 13-4 – donderdag 15-4): Deze modifier, de aftrap voor het event, geeft elke Legend één gratis respawn per match; zodra een Legend wordt gedood, wordt er een Respawn Token geconsumeerd om de speler tot leven te wekken op de huidige locatie, terwijl hij al zijn wapens en uitrustingen behoudt. Na korte tijd keert de speler hoog in de lucht terug, zodat hij weer skydivend in de actie kan duiken.
  • Ultra Zones (donderdag 15-4 – maandag 19-4): Bereid je voor op meerdere Hot Zones in één map, meer Epic loot en gold items. Elke Hot Zone wordt omhuld door een Flash Point: enorme gloeiende bellen die HP en schilden herstellen als je erin staat. In deze modus zijn verbruiksitems nog steeds op de normale wijze beschikbaar via de loot pool.
  • Auto Banners (maandag 19-4 – woensdag 21-4): Deze modifier voegt een tamelijk kleine, maar pittige wijziging toe aan respawns van squadleden, zodat spelers automatisch hun Squadmates Banner Cards kunnen ophalen! Spelers hoeven hun death box niet te looten om hun Banner Cards te vinden: ze kunnen gewoon direct naar een respawn-baken gaan. De loot pool is gewijzigd en bevat nu ook meer Mobile Respawn Beacons.
  • Killing Time (woensdag 21-4 – vrijdag, 23-4): Dit event versnelt de match zodra Legends doodgaan; tijdens een ronde wordt de tijd telkens verkort als een Legend doodgaat. Bestaat een bepaalde ronde uit een bloedbad, sluit de ring extra snel, zodat spelers de ronde-timer in de gaten moeten houden om deze modifier te overleven.
  • Armor Regen (vrijdag 23-4 – dinsdag 27-4): Als afsluiting van de War Games herstelt de Armor Regen in deze laatste modus met een snelheid van 12 punten per seconde. Als spelers schade oplopen, begint hun pantser na een vertraging van 8 seconden te herstellen; deze vertraging wordt verdubbeld naar 16 seconden als het pantser van een speler is gebarsten.

Tot slot zijn er ook nieuwe skins te verdienen. Pathfinder, Wraith, Lifeline, Gibby, Mirage en Bloodhound krijgen allemaal een aantal vernieuwde interpretaties van klassieke looks om de War Games te vieren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: