fbpx

De tweede Resident Evil Village-demo zou gelekt op PSN

Fans van Resident Evil die uitkijken naar de release van nummer acht in de reeks, Resident Evil Village mogen zich stilaan in de handen beginnen wrijven. De release is immers niet meer zo veraf en er zou bovendien een tweede demo in aantocht zijn.

Volgens de Comicbook-website zouden er vier Resident Evil Village-files geupload zijn naar de backend van PSN. Het zou gaan om vier regio specifieke files met betrekking tot SKU voor de U.S., Europa, Japan en Azië.

Ook opvallend is dat deze files omschreven worden als Resident Evil Village gameplay demo, en in Japan als Biohazard gameplay demo. Verder geven de files ook aan dat de demo zo’n 10GB zou zijn qua grootte.

Capcom heeft zelf nog niets bevestigd maar misschien houden ze dat wel achter de hand als verrassing voor de Resident Evil-showcase die doorgaat op 15 april.

Nog even afwachten dus en wie weet kunnen we binnenkort misschien wel aan de slag met een nieuwe demo voor deze horrortitel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d