fbpx

Pragalicious serveert: Balan Wonderworld op PlayStation 5

Wij mochten aan de slag met de nieuwste platformer van de hand van Yuji Naka, de bedenker van Sonic The Hedgehog. Wat we van zijn nieuwste creatie vinden, lees je in de review. En we serveren ook met veel plezier gameplayfootage uit een van de vele kleurrijke werelden die in Balan Wonderworld zitten.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: