fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 12)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken!


Praga

Damn, wat vliegt de week toch weer snel voorbij. En dit weekend zal het werken worden voor mij! Hard werken! Opgelet, ik ga niet het gras maaien, de haag snoeien of het onkruid van het terras verwijderen, laat dat duidelijk zijn. Ik heb het namelijk over virtueel werk en dat nog eens in levensgevaarlijke omstandigheden… En dat is geen vroege 1 april-grap hoor.

Dit weekend valt er namelijk in de multiplayer van Cold War en Warzone dubbele XP te verdienen. Reken hier op dubbele XP voor je Prestige, wapens én Battle Pass. Aangezien ik wat minder heb kunnen spelen de voorbije weken bengelt mijn Tier rond level 50 en dat is toch wat scherp als je weet dat Season 2 binnen een dikke 20 dagen (en een chic) voorbij is. Ik wil op zijn minst mijn Battle Pass Tier een flinke scheut omhoog geven dit weekend en op zijn minst een flink inhaalmaneuver uitvoeren.

Dus ben ik er haast zeker van dat ik elke vrije minuut die ik niet aan huishoudelijke of familiale taken moet besteden zal doorbrengen in het heetst van de strijd. En tussendoor als ontspanning, een serietje meepikken. Ik zag dat mijn oudste zoon keek naar Tribes of Europe op Netflix en dat ziet er mij best wel cool uit. Dus zeker eens piepen dit weekend of het de moeite is.

Praga gaat zoals velen onder ons dubbele XP rapen in Call of Duty Warzone

MrRolfson

Wat is die werkweek weer voorbij gevlogen. Ideaal eigenlijk, want ik heb wel zin in een paar dagen vrijaf! De kinderen zijn terug bij mij deze week, dus er zal vooral samen gegamed worden.

Samen met mijn zoon en dochter gaan we proberen om wat levels te stijgen in de nieuwe Battle Pass in Fortnite, want ik wil die skins van Lara Croft écht wel in mijn collectie. Daarnaast wil ik ook zeker starten aan Marvel’s Avengers. Dat was vorige week al het plan, maar ik heb er toch voor gekozen om Immortals Fenyx Rising uit te spelen. Na 36 uur is het goed geweest en hoog tijd voor een ander avontuur.

Dit weekend gaat ook het nieuwe Formule 1-seizoen van start en ik heb mij laten verleiden om een F1 TV-abonnement te nemen. Dat was mijn enige manier om de races live te kijken omdat ik geen Telenet-abonnement heb. Ik ben razend benieuwd of Max Verstappen eindelijk Lewis Hamilton het vuur aan de schenen kan leggen in zijn Red Bull op het circuit in Bahrein.

Kevin gaat dit weekend van start met de campagne in Marvel’s Avengers.

Ardtieboy

Hoera weekend! En het ziet ernaar uit een zonnig exemplaar te worden. Het ideale weer dus om buiten op mijn terras mijn Hearthstone-bibliotheek op punt te zetten voor de nieuwe uitbreiding van volgende week. En ja, ik ben behoorlijk hyped.

Ook in Destiny 2 is het opnieuw Iron Banner waardoor ik wellicht ook wat PvP-partijtjes ga spelen. Deze game wordt op een onverklaarbare manier iedere week steeds beter en beter. Het Double XP-weekend in Black Ops Cold War zal wellicht ook wat roet in het eten gooien van mijn time management dit weekend. Ik moet de game dringend weer oprakelen aangezien ik serieus wat achterstand oploop bij RoMa en Praga…

Last but not least ga ik misschien BioShock: The Collection in huis halen. Gewoon, zomaar…

Ardtieboy gaat vette loot proberen scoren in het nieuwe Iron Banner-event in Destiny 2

Lazlo

Ik lig al een hele week horizontaal met een flinke virale infectie. Gelukkig geen Covid-19, maar een toch ook een bitch van een virus. Om de keelpijn wat te verlichten, heb ik dan maar een klassieker van mijn backlog geschrapt. Eindelijk heb ik de campaign van Call of Duty 4: Modern Warfare doorlopen. Nu ja, van de Remastered uitvoering dan, maar damn, wat een adrenaline fueled thrill ride.

En dat smaakt naar meer… Is dit weekend dan eindelijk hét moment waarop ik Call of Duty: Black Ops Cold War in huis haal? ‘t Is er zeker het moment voor, met de dubbele XP-bonus die je de komende dagen krijgt tijdens het spelen. Mocht ik dan toch niet die sprong wagen, dan focus ik me helemaal op de review van Endzone: A World Apart; een post-apocalyptische city building game die eindelijk uit early access is.

Wat ik wel zeker weet, is dat vrouwlief en ik verder zullen kijken naar Upload op Amazon Prime. Twee afleveringen ver ben ik behoorlijk gecharmeerd door deze komische sci-fi blik op ons nabestaan.

Volgens Lazlo moeten we met z’n allen Upload gaan bingewatchen op Amazon Prime!

Luca

Een nieuwe week betekent onherroepelijk een nieuw weekendmenu en met andere woorden dus ook een nieuwe kans om enkele wegkwijnende klassiekers vanonder het stof te halen. Zo ben ik samen met mijn broer begonnen aan een New Game+ op Days Gone. Toen de release zo’n twee jaar geleden plaatsvond, hebben we deze PlayStation 4 exclusive direct in huis gehaald. En man, wat hebben we er toen plezier aan beleefd. Niets zo leuk als een 500-koppige horde zombies afknallen, terwijl je doodleuk in je woonkamer naar Spotify zit te luisteren. Pure nostalgie die naar boven komt.

Mijn tweede doel van het weekend bestaat eruit om Control: Ultimate Edition eindelijk uit te spelen. Ik heb me tot nu toe een beetje mispakt aan de tijd die ik nodig zou hebben om deze opwindende action-adventure game achter de kiezen te steken. Het is lang niet altijd zo simpel en met de twee Expansion Packs erbij, heb je meer dan speeltijd zat. Maar aan het eind van elke tunnel is een licht. En ik voel dat dat licht bijna recht in mijn ogen aan het schijnen is.  

In Days Gone is geen enkele zombie veilig voor Luca en zijn broer

RoMa

Afgelopen week knalde ik me samen met mijn masochistische gaming buddies een weg doorheen Remnant: From The Ashes. We waren zo onder de indruk dat we meteen beide DLC-packs kochten om onszelf soulslike te blijven tormenteren. Pain is fun, zo blijkt.

Season 4 van Fall Guys: Ultimate Knockout is licht geschift en geweldig plezant. Ik ga nog steeds met enorm veel plezier richting max level! Er valt ook wat extra XP te verdienen met het dubbel XP weekend van Call Of Duty.

Ik ga aan de slag met de heel amusant uitziende co-op platformer It Takes Two en roep mijn innerlijke Federer op bij Tennis World Tour 2. Beide reviews binnenkort tussen al het lekkers op deze site.

Ik zou nog meer naar Drive To Survive willen kijken op Netflix, maar ik heb te snel gebinged. Ook Altered Carbon is al afgewerkt, een aanrader. Misschien ga ik Snowpiercer eindelijk eens proberen.

RoMa gaat wat virtuele balletjes slaan voor de review van Tennis World Tour 2: Complete Edition

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d