fbpx

Dit weekend scoor je dubbele XP, wapen XP en Battle Pass XP in Warzone en Black Ops Cold War

Heb je net zoals ik om de een of andere reden achterstand opgelopen in het levellen van je Prestige en Battle Pas in Warzone/Cold War? No worries! Dit weekend kan je immers je schade inhalen.

Vanaf vrijdag 26 maart tot en met maandag 29 maart kan je dubbele XP scoren voor zowel je Prestige-level als je wapens, en als kers op de taart ook de tiers van je Battle Pass.

Speel je de game op je PlayStation, dan hebben we goed nieuws voor jou. Jij kan immers al vanaf donderdag 25 maart aan de slag met deze dubbele bonus.

Xbox- en pc-gamers die moeten dus een dagje langer geduld uitoefenen en dat vinden wij, ik speel het spel op pc, alvast oneerlijk. Ondertussen wachten we wel braafjes op de mid season-update die er zit aan te komen en die toch wat leuke extra’s naar beide games brengt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: